Onze ruimtes

In de Geubel zijn mooie, lichte ruimtes te huur voor iedere gelegenheid; van expositie tot een uitvoering van een vereniging en van een evenement tot een kleine vergadering. De grote zaal, de foyer en de repetitieruimte zijn geschikt als repetitieruimte voor verenigingen. De grote zaal (met of zonder podium) is ook te huur voor eenmalige evenementen, zoals optredens, exposities lezingen, informatieavonden voor verenigingen maar ook voor zakelijke doeleinden. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne faciliteiten. In het hele gebouw is een goede wifi aanwezig.

De grote zaal en de foyer beschikken over een eigen bar, waar ons personeel aanwezig is voor de bediening. In de repetitieruimte en vergaderruimtes worden consumpties door ons personeel uitgeserveerd.

Onze ruimtes zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen. De indicatieve afmetingen zijn hieronder te vinden, evenals een plattegrond van het pand.

Geubelzaal: 207 m2
Repetitieruimte: 47 m2
Ontmoetingsruimte (incl. serre): 143 m2
Vergaderzaal 1: 31 m2
Vergaderzaal 2: 37 m2
Terras: 50 m2

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. We informeren u graag geheel vrijblijvend over de prijzen en de mogelijkheden.

DE GEUBEL

Hoofdstraat 4
5109 AC  ’s Gravenmoer
info@degeubel.nl